CARIERA KILLTEC

CARIERA KILLTEC

Iată ce vă așteaptă la noi:

Killtec este o prosperă companie de familie, de talie medie, cu sediul în Buchholz, lângă Hamburg, cu parteneri în 35 de țări. În compania noastră, dăm viață valorilor precum parteneriatul, comunitatea și corectitudinea. Acesta este unul dintre motivele pentru care, aici, puteți să vă bucurați de o atmosferă în care cuvântul “noi” primează și ierarhiile sunt plate. În plus, aveți posibilitatea de a vă dezvolta prin intermediul unui program complex de formare.

Iar aceasta este contribuția dvs.

Sunteți un om deschis, care poate lucra cu pasiune. Vă face plăcere să interacționați cu oamenii de orice naționalitate. Vă încântă să lucrați în echipă și vă îmbunătățiți, în permanență, know-how-ul.

FORMAREA PROFESIONALĂ

FORMAREA PROFESIONALĂ

STUDIU DUAL

STUDIU DUAL

Raport, Sarah Peters (Disciplina Managementul afacerilor, semestrul 2)

„În timpul celui de al doilea stagiu efectuat la Killtec în timpul studiilor mele duale, am lucrat în departamentul de vânzări și al celui de dezvoltare a produselor.

În cadrul departamentului de vânzări am avut posibilitatea de a participa direct la evenimente de afaceri. Astfel, am avut contact direct cu clienții și m-am putut familiariza cu colecția actuală și cu stilurile produselor companiei.

În dezvoltarea produselor, am avut posibilitatea să arunc o privire în culisele afacerii, ca să spun așa. A fost foarte interesant pentru mine să înțeleg cum se dezvoltă un stil sau o întreagă colecție și cât de multă muncă este pusă în dezvoltarea unei colecții.

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost proiectul de catalog, la care am avut plăcerea să contribui direct, activ. În acest proiect, este creat un nou catalog în colaborare cu departamentul de vânzări și cu cel de dezvoltare a produselor. În acest proiect am avut propriile mele sarcini, care au contribuit la crearea catalogului și, prin urmare, am putut să mă remarc prin propria mea responsabilitate.

Etapele teoriei la Nordakademie în Elmshorn au fost provocatoare. Iar cursurile din Zenturien cu o singură clasă produc întotdeauna multă plăcere la învățat.”

POSTURI LIBERE

POSTURI LIBERE