THE G.I.G.A. DX HIGHLIGHTS

THE G.I.G.A. DX HIGHLIGHTS

G.I.G.A. DX garantează o ținută confortabilă și la modă care se potrivește de minune stilului de viață urban dar și celui outdoor. Gama fashion de la Killtec este perfectă pentru zilele însorite dar și pentru vremea proastă. Cu siguranță, vă veți îndrăgosti de detaliile tehnice care se vor dovedi utile în petrecerea timpului liber.

Cauți o soluție fashion de protecție împotriva condițiilor meteo nefavorabile? Jachetele de ploaie G.I.G.A. DX sunt opțiunea perfecta. Aceste piese clasice rezitente la ploaie și vânt au cusături tratate termic și materiale impermeabile. Vântul și ploaia vor fi pur și simplu respinse. Jachetele sunt disponibile pe mai multe culori tocmai pentru a ridica starea de spirit în zilele gri

Este ușor să arăți bine cu noile noastre piese clasice. Jachete matlasate, ușoare, sunt un exemplu excelent în acest sens. Modelele la modă, potrivite pentru toate condițiile meteo, asigură un confort ridicat și un climat optim organismului, de aceea sunt perfecte în zilele însorite dar și în serile cu vânt. Gama G.I.G.A. DX se remarcă prin confortul pe care-l asigură prin fiecare detaliu. Cei care iubesc libertatea de mișcare, cu siguranță, vor aprecia materialele stretch.

Acum, te poți astepta la și mai multe de la pantalonii nostri. Majoritatea au curele și sunt compuși dintr-un amestec de bumbac și poliamidă care care-i face foarte ușori și plăcuți. În plus, acești pantaloni Supplex au funcție de uscare rapidă. Flexibilitatea și mobilitatea sunt garantate de accesorii precum fermoarele care permit detașarea unei porțiuni a pantalonului și benzilor care oferă posibilitatea ajustarii la nivelul taliei și picioarelor. Buzunarele cu design deosebite le conferă un aspect aparte.

Jachetele noastre îndrăgite, din soft shell, sunt, desigur, multifuncționale. Materialul din 3 straturi este rezistent la vânt, foarte flexibil și foarte plăcut la purtare datorită interiorului moale. Finisajul impermeabil de la exterior asigură rezistența împotriva ploii. Un alt avantaj al jachetelor din soft shell este faptul că sunt foarte ușoare. Toate aceste caracteristici combinate garantează ținuta ideală în timpul activităților outdoor.