ÎMBRĂCĂMINTE FUNCȚIONALĂ POTRIVITĂ PENTRU ORICE ACTIVITATE

ÎMBRĂCĂMINTE FUNCȚIONALĂ POTRIVITĂ PENTRU ORICE ACTIVITATE

Toți cei care iubesc să petrească timp în aer liber vor găsi în killtec partenerul outdoor ideal care îmbină excelent moda cu funcționalitatea, asigurând un confort ridicat în orice situație. Este perfect pentru activități de hiking în condiții de soare puternic dar și cazul ploilor torențiale. Detaliile atent gândite alături de calitatea ridicată nu asigură doar protecția ideală pentru condițiile meteo diverse dar și ținuta pe care îți va face plăcere să o porți și în care te vei putea mișca cu ușurință.

DRUMEȚII

Bucură-te de natură în propriul tău ritm. Fie că-ți plac drumețiile provocatoare sau relaxante, nimic nu ar trebui să-ți strice pofta de viață. Tocmai de aceea, jachetele noastre funcționale sunt impermeabile, ca tu să te bucuri de aventură chiar și pe ploaie.

BICICLISM

Acțiunea întâlnește natura. Dacă îți place să-ți petreci vacanțele pe doua roți, vei îndrăgi caracteristicile speciale ale echipamentului nostru funcțional. De exemplu, manșetele extensibile asigură protecția acolo unde este nevoie mai mare.

DRUMEȚII MONTANE

În aer liber, nu poți anticipa, niciodată, cu exactitate, vremea. De aceea este ideal să ai o ținută compunsă din mai multe straturi. Aici apare rolul Killtec care vine cu jachete confortabile și ușoare care se pot împacheta astfel încăt să ocupe foarte puțin spațiu.

PLIMBĂRI

Dacă practici fitness știi cât de confortabile sunt materialele elastice. Datorită lor, exercițiile sunt mult mai plăcute.

POȚI CONTA MEREU PE ACEST LUCRU

Când vine vorba de activități în aer liber, există o diferență între fashion și fashion funcțional. Ținutele Killtec vin cu o gamă largă de carateristici funcționale care fac viața mai ușoară, mai confortabilă și mai plăcută.

FLEXIBILITATE

Uneori, pe vreme furtunoasă, îți dorești o jachetă care sa te protejeze complet. De aceea, glujile noastre funcționale sunt atât de utile: pot fi ajustate în lungime și lățime. În plus, pentru o mai mare flexibilitate, jachetele vin cu tiv și manșete reglabile.

CONFORTABILUL STRETCH

Indiferent de activitatea din aer liber pe care o petreci, ai nevoie de ținute în care să te poți mișca cu ușurință, iar materialul Stretch este perfect pentru asta. Este mulat, fără a fi, însă, prea strâmt și este extrem de confortabil.

CARACTERISTICI TEHNICE

Jachetele killtec sunt la fel de bine echipate la înterior, având trăsături tehnice precum elemente de ajustare a taliei, buzunare pentru telefoane mobile, căptuseli tratate special sau zone de ventilație. Aceste accesorii utile și atenția deosebită acordată detaliilor asigură o ținută deosebită.

IMPERMEABILITATE

Datorită materialului și finisajelor exterioare care resping apa vei rămâne uscat chiar și în ploile scurte de vara sau cele prelungite. Cu o coloană de apă de 8.000 – 10.000 mm, materialele conțin membrane speciale și au cusături sudate pentru a garanta impermeabilitatea ținutelor.

RESPIRABILITATE

Îți dorești ținute care elimină sudoarea? Nu este nicio problemă dacă alegi materialele respirabile care au funcție de transport al umezelii înspre exterior datorită respirabilității de 3.000 – 10.000 g/m²/24h. În plus, anumite jachete au zone suplimentare de ventilație pentru ca umezeală să nu rămână la interior nici în perioadele de activitate intensă.

PACKABLES

PACKABLES

Capacitatea de adaptare la situații noi este parte intrinsecă a vieții, iar atunci când practici activități în aer liber te vei întâlni cu multe astfel de situații, de aceea poți profita de jachetele împachetabile killtec care sunt foarte ușoare, impermeabile, respirabile și rezistente la vânt.

Există 2 tipuri de pantaloni care se asortează cu jachetele. Pantalonii ușori, împachetabili și impermeabili care pot fi trași, cu ușurință, peste alti pantaloni în caz de ploaie. Și pantalonii cu fermoar de la un capăt la altul care se poate desface complet pentru a-i îmbrăca sau scoate fără a mai trebui să te descalți.