FUNCȚIONALITATE CARE ATRAGE - KILLTEC

FUNCȚIONALITATE CARE ATRAGE - KILLTEC

Vă puteți aștepta la mai mult de la funcțiile noastre complexe pe timpul iernii. 2 exemple, dintre multele opțiuni, sunt jacheta de schi HENK care are toate cusăturile sudate, coloană de apă de 10.000 mm, plus respirabilitate de 10.000 g/m2/24h și pantalonii de schi LEIFU care au, de asemeni, toate cusăturile sudate. Ei au chiar coloană de apă de 20.000 mm și respirabilitate de 20.000 g/m2/24h. Condiții ideale pentru o zi de schi reușită.

Colecția de Outdoor și de Schi de la Killtec este dotată astfel încât să asigure protecția și confortul în condiții de ploaie, zăpadă și gheață. Astfel, beneficiați de numeroase detalii funcționale inteligente care fac ca sporturile de iarnă să fie o plăcere indiferent de vreme.

O PRIVIRE DE ANSAMBLU

O PRIVIRE DE ANSAMBLU

ETANȘ LA APĂ, IMPERMEABIL LA VÂNT ȘI CU SUSȚINEREA RESPIRAȚIEI ACTIVE A PIELII

Cele trei elemente funcționale de bază, în combinație. Etanșe la apă și rezistente la o coloană de apă între 8.000 mm și 20.000 mm. În plus, impermeabile la vânt, prin stratul de izolare suplimentar. Și susținând respirația activă a pielii, datorită permeabilității la abur de 3.000 g/m2 pânăla 20.000 g/m2/24 ore.

STRETCH

Pentru o potrivire optimă și pentru confortul la purtare utilizăm materiale de tip stretch, cu o structură specială. Avantajul dvs.: o libertate de mișcare mare, printr-o elasticitate optimă. Iar îngrijirea este foarte simplă.

SOFTSHELL

Multiplu talentatul Softshell – materialul cu 3 straturi este plăcut pe piele, datorită stratului interior moale, impermeabil la vânt și apă, precum și flexibil.

CUSĂTURI SUDATE

Chiar și în cazul articolelor de îmbrăcăminte funcționale de primă clasă este necesar ca elementele să fie cusute cu ață și ac. Ulterior, pentru ca nimic să nu pătrundă prin aceste zone și pentru a asigura etanșeitatea la apă, sudăm cusăturile.

PACKABLE

Datorită funcției suplimentare Packable, îmbrăcămintea funcțională vă încape în palmă. Elementul surpriză constă în existența unui buzunar integrat sau separat, care transformă piesa vestimentară într-un mic săculeț.

QUICK DRY

S-a terminat cu umezeala. Materialele Quick-Dry cu o structură inovatoare a materialului asigură îndepărtarea rapidă a umezelii. Vă simțiți în permanență bine, deoarece țesătura vă ajută să rămâneți uscat și să nu vă încălziți prea tare.