PLIMBĂRI ROMANTICE ÎN NATURĂ

 PLIMBĂRI ROMANTICE ÎN NATURĂ

Hemsedal este cea mai apreciată stațiune de schi din Norvegia și una dintre cele mai sigure zone de schi. Având 52 de pârtii alpine și un număr total de 210 kilometri de pârtii pentru schi de fond, stațiunea Hemsedaloferă oportunități inedite pentru toate gusturile. Însă Hemsedal are mult mai multe lucruri de oferit: plimbări de neuitat prin păduri și peste lacuri înghețate, pescuitul la copcă a unui pește proaspăt pentru cină sau plimbări cu sania trasă de cai, toate acestea vă invită la o călătorie romantică în doi.

Fie că e vorba de Hemsedal sau de Laponia … O plimbare cu sania trasă de husky este foarte apreciată în Norvegia. Recomandarea noastră este Johanns Huskyfarm din stațiunea Hemsedal. Cu sania sau cu ajutorul agililor câini husky veți putea face drumeții de neuitat. Fermă sa adăpostește 43 câini, 2 cățeluși, 2 cai și 1 pisică. În plus, este imposibil să vă rătăciți. Aceasta deoarece în timpul unei plimbări cu sania trasă de husky nu vă puteți abate de la drum. Câinii nu au numai un nas bun, ci și un excelent simț de orientare. Iar cu ajutorul jachetelor cu straturi multiple de la killtec vă puteți proteja în mod ideal de frigul de afară. Informații despre plimbările cu sania trasă de husky puteți găsi la adresa de Internet http://www.hemsedalhuskies.no/.

Nu trebuie neapărat să înnoptați aici. Însă o mică pauză vă va recompensa cu siguranță. Hotelul oferă gustări rafinate pe o terasă cu deschidere la o priveliște impresionantă. În felul acesta,vă puteți bucura atât ochii, cât și papilele gustative. Dacă aveți chef de o activitate après-ski în această regiune, atunci trebuie neapărat să faceți o plimbare până la barul Stavkroa.
Aici veți găsi, de fapt, șase baruri, amenajate pe două etaje,unde veți auzi, de asemenea, muzică pentru toate gusturile, iar trupa de muzică care cântă live vă va binedispune, cu siguranță.

Aveți chef de Kos? Kos înseamnă în norvegiană a se ghemui/ a se alinta/ a se așeza confortabil. Acesta este un cuvânt esențial pentru a înțelege primirea călduroasă a norvegienilor. Iernile grele și întunecate îi fac pe norvegieni să stea acasă, să se bucure de căldura șemineului și să se ghemuiască sub o pătură călduroasă. În cazul în care doriți să vă puteți bucura de acest confort chiar în imediata apropiere a pistei de schi, vă recomandăm să vizitați Skigaarden. Aici, stilul se combină cu o ambianță incredibil de relaxantă. După cina servită în localul cu autoservire sau à la carte, aici puteți sta până la ora 23, iar apoi puteți să faceți o plimbare până în vale pe pârtia iluminată. Desigur, frigul din timpul nopții nu va putea răzbi prin jachetele și pantalonii de la killtec.

Mit freundlicher Unterstützung von Kamik, Barts, Armedangels, Hestra, adidas sport eyewear, Indigo Snow, Evoc, Skistar Hemsedal, Skistarshop Hemsedal, Skirent Alpin Lodge, Skarsnuten Hotel, Skigaarden Restaurant, Johann/Hemsedal Huskies