COPIII ÎN KAUNERTAL

COPIII ÎN KAUNERTAL

Anul acesta am ales magicul Kaunertal pentru vacanța noastră în familie. Munți imenși, o atmosferă unică și, cu siguranță, zăpadă. Mari și mici schiori se bucură de Bibi Kinderland, zonă de joacă și tururi de schi captivante. Jachetele versatile de la Killtec sunt ideale pentru orice activitate.

Sporturi de iarnă pline de distracție. 8 lifturi și telecabine acoperă pârtiile de 1000m. Ele ne duc la pistele excelent pregătite. Din septembrie până în mai zona glaciară de sub vârful muntelui de 3518m înălțime oferă condiții excelente. Cu Killtec suntem pregătiți perfect pentru orice condiție meteorologică.

Am vizitat pasul ondulat de lângă liftul din Fendels. Este o ondulare aici în fiecare marți la ora 20. Sau putem merge la lacul Ried. După mica noastră competiție putem merge să patinăm. Ne simțim foarte bine în jachetele și pantalonii Killtec.

În Fendeles există o împrejmuire exterioară unde hrănesc animalele din pădure pentru a le susține pe timpul iernii. În fiecare miercuri după amiază poți urmării familia Schranz hrănind căprioare, ibecși și mufloni. Trebuie să faceți liniște în jurul animalelor timide dar, după aceea, puteți avea o bătaie cu bulgări de zăpadă cu părinții voștri.