Trăiți o experiență de neuitat în Oslo

Trăiți o experiență de neuitat în Oslo

Experimentați o atmosferă veritabilă de iarnă … Acest lucru se potrivește de minune cu articolele vestimentare de la G.I.G.A. Articolele vestimentare DX vor reprezenta pentru dvs. o experiență durabilă, la fel de apreciată ca vizitarea orașului Oslo. Capitala plină de viață a Norvegiei, cu pădurile și fiordurile sale, a fost pentru noi dragoste la prima vedere. Aceasta impresionează printr-o arhitectură deosebit de creativă și prin operele fascinante de artă care pot fi admirate aici. Am întreprins o excursie de explorare și am descoperit astfel cele mai frumoase atracții turistice.

Pe malurile fiordului Oslofjord, în Aker Brygge, ne așteaptă o briză de mare revigorantă și cele mai noi tendințe din moda vestimentară. Combinația dintre clădirile venerabile de pe șantierele navale și arhitectura modernă dau acestui loc plin de viață un farmec aparte. Articole vestimentare casual de la G.I.G.A cu stilul vestimentar DX se asortează foarte bine cu atracția turistică Karl Johans Gate, dar și cu strada principală și cu aleea de promenadă a orașului Oslo. Numele acestui bulevard face trimitere la regele suedezo-norvegian Karl III Johan. În interiorul Karl Johans Gate, lângă palatul regal, se află catedrala orașului, Teatrul Național și impresionantul Grand Hotel. Și aici puteți, desigur, face cumpărături cu aer regal.

Vă invităm să vă bucurați de toate aceste bunătăți – în Mathallen. Fosta turnătorie vulcanică este astăzi un loc unde se găsesc cele mai râvnite delicatese. Aici puteți cumpăra produse alimentare de cea mai înaltă calitate, direct de la producători. De asemenea, în Bondens puteți întâlni mulți fermieri producători norvegieni. Pe lângă șuncă și brânzeturi, puteți degusta, desigur, și multe delicatese din carne de elan. Oricine este interesat poate degusta la fața locului specialitățile locale din multele magazine care se află în Mathallen.

Pe malul râului Akerselva, în spatele clădirilor industriale istorice, se află multe case fermecătoare și grădini spațioase. Cartierul modern Grünerlökka are o densitate uimitoare de cafenele, baruri și cluburi studențești. Așadar, o vizită a acestora îmbrăcați în jachetele hibride de la G.I.G.A DX este mai mult decât recomandată. Dar ce ziceți de posibilitatea de a vă bucura de cultura culinară sud-italiană chiar în nordul îndepărtat? Pentru aceasta, nu trebuie decât să vizitați Villa Paradiso care este amenajată în stil Vintage. Pizza pe vatră are aici un gust atât de bun ca și cum ar veni direct din Napoli. Pentru o primă impresie, puteți vizita pagina de Internet villaparadiso.no

Operahuset, scena națională a Norvegiei pentru spectacolele de operă și balet, oferă nu numai spectacole remarcabile, ci impresionează și prin arhitectura sa deosebită. O atracție deosebită o constituie și acoperișul Casei Operei care este deschis vizitatorilor și care oferă o priveliște fantastică asupra orașului și a fiordului. Vis-a-vis de aceasta se află cartierul Barcode, aflat într-un continuu proces de dezvoltare.
Cartierul portului aflat în curs de dezvoltare capătă contur cu fiecare zi care trece și este considerat un adevărat Eldorado pentru tinerii arhitecți din întreaga lume datorită numeroaselor clădiri noi și arhitecturii sale îndrăznețe.