TERMENI GENERALI

Prezentul document informează asupra Regulamentului privind termenii și condițiile de folosire a site-ului www.killtecsports.ro.

Site-ul www.killtecsports.ro este operat de SC YOUR COMFORT SRL, cu sediul în București, Strada A D Xenopol, Nr 15, Et 2, Ap 3, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/5280/2015, CUI RO 34450468.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai-jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Administratorul site-ului www.killtecsports.ro își rezervă dreptul de a modifica, oricând, conținutul site-ului, fără a informa, în prealabil, persoanele care îl utilizează, denumite în continuare „utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces, în mod permanent, la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le consulta în orice moment.

CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Acest site, precum și întregul său conținut sunt proprietatea S.C. YOUR COMFORT SRL și sunt protejate conform legii drepturilor de autor.
Prin deținerea de către S.C. YOUR COMFORT SRL a drepturilor de autor sau de folosință asupra conținutului acestui site, utilizarea oricăror elemente ale site-ului ( fotografii, informații despre produse sau elemente grafice ) fără acordul scris al S.C. YOUR COMFORT SRL se pedepsește conform legislației în vigoare.

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

Avem rugamintea de a vă asigura ca ați verificat specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile dintre S.C.YOUR COMFORT SRL și cumparator sunt reglementate în mod oficial prin O.G. 130/2000 privind protecția consumatorilor și executarea contractelor la distanță .

Cumparatorul are dreptul să notifice, în scris, pe S.C. YOUR COMFORT SRL că renunță la cumpararea produsului, fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul prezentului site își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini a site-ului, în orice moment și la orice interval de timp, liber ales, având dreptul de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
În cazul în care aveți neclarități în legatură cu termenii de utilizare, avem rugamintea de a ne contacta la adresa de e-mail: office@killtecsports.ro.

CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

Accesarea site-ului implică acceptul utilizatorilor ca datele personale să fie procesate și păstrate de către S.C. YOUR COMFORT SRL. În scopul cumpărării unor produse de pe acest site este necesar ca utilizatorul să furnizeze anumite informații utilizate pentru facturare și livrare. Informațiile pot fi utilizate și în scopuri de marketing, dar numai în limita legislației în vigoare. De asemenea, pot fi folosite și de către companiile care sunt implicate în efectuarea livrării ( firmele de curierat, procesatorii de plăti, etc.).

PREȚUL PRODUSELOR

Prețurile produselor comercializate pe site-ul nostru conțin tva dar nu implică și taxa de transport. Pentru produsele care au pretul redus, pe site sunt afisate: pretul initial al produsului (adica pretul maxim la care s-a vandut produsul de catre firma noastră), procentul actual de reducere și prețul actual (redus) de vânzare.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare, prețul valabil de vânzare fiind prețul de la data emiterii comenzii.

Cu toate că avem grijă ca prețurile afișate pe site să fie cele corecte, există posibilitatea unor erori de afișare. În cazul în care vom descoperi unele erori evidente de afisaj a unui preț, ne rezervam dreptul de a anula comanda dvs. (chiar dupa confirmarea acesteia) și de a vă restitui banii în situația în care comanda a fost deja achitată.

PLATA

Plata produselor se poate face prin 3 modalități:

  1. Plata ramburs (la livrare). În acest caz contravaloarea mărfii livrate se achită, în numerar, reprezentantului firmei de curierat la primirea coletului;
  2. Plata prin ordin de plată. În această situație vă vom transmite, prin e-mail, toate informațiile necesare efectuării plății. După confirmarea plății, comanda va fi expediată către dumneavoastră.
  3. Cu cardul online - se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin PlatiOnline, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Pentru plata prin card, tranzactia va aparea pe extrasul de card cu denumirea de killtecsports.

LIVRAREA ȘI TRANSPORTUL

Livrarea se va efectua în termen de 3-5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii, la adresa comunicată de către client.

Comanda se expediază prin Fan Courier doar la adrese de pe teritoriul României.
În situația în care clientul dorește, marfa poate fi ridicată și de la unul dintre magazinele Killtec.
Comenzile beneficiază de transport gratuit atât la livrare cât și la retur dacă valoarea comenzii depăseste 300 Ron și dacă adresa de livrare este într-o localitate deservită de Fan Courier la tariful standard.
În situația comenzilor cu o valoare mai mică de 300 Ron, pentru livare va exista un tarif de 15 Ron,iar returul va fi platit de catre client.
În cazul în care adresa de destinație nu face parte din lista localităților deservite de Fan Courier la tariful standard, costul transportului și al returului va fi comunicat clientului în momentul confirmării comenzii.

SCHIMBUL ȘI RETURUL PRODUSELOR

Orice produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data primirii coletului.
Returul poate fi comunicat telefonic sau pe e-mail.
Produsul returnat poate fi acceptat doar daca ambalajul este original iar produsul este returnat în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzură sau deteriorare.
Clientul are opțiunea de a solicita fie restiuirea banilor, fie schimbarea prodului returnat cu altul.
În cazul în care clientul dorește restiuirea banilor, suma aferenta returului se va transfera clientului în contul indicat de acesta în maxim 3 zile lucrătoare de la primirea coletului.
În situația în care clientul dorește schimbarea prodului iar noul produs are un alt preț cel returnat, se va proceda în felul urmator:
Dacă prețul articolului returnat este mai mic decat al celui nou-achizitionat, se va achita diferența de către client la primirea noului produs;
Dacă prețul produsului returnat este mai mare decât al celui nou-achiziționat, se va transfera diferența prin bancă în maxim 3 zile lucrătoare de la primirea de către client a noului produs.

GARANȚIA

Conform legilor în vigoare termenul de garanție este de 30 zile de la data primirii produsului de către client.
Pentru a beneficia de garanție este obligatoriu ca produsul reclamat sa fie insoțit de factura fiscală emisă de către Your Comfort SRL .

Garanția este valabilă doar dacă produsul a fost utilizat de către client conform destinației acestuia.
Conform legii, reclamația se va rezolva prin repararea produsului reclamat iar, dacă acest lucru nu este posibil, prin schimbul cu un articol similar sau alt articol ales de client (diferența se va regla).
Transportul, în această situație, este gratuit.

REFUZUL PRELUCRĂRII COMENZII

Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs în orice moment de pe acest site.
Deși prelucrarea corectă și la timp a tuturor comenzilor este esențială pentru noi, pot apărea erori care să ne oblige să anulăm o comandă, chiar daca aceasta a fost confirmată.

TRANSFERUL RISCULUI ȘI PROPRIETĂȚII ASUPRA PRODUSELOR

Tote riscurile legate de produs se transferă clientului la momentul primirii produsului de către acesta sau de către o terță persoană împuternicită de client.

Dreptul de proprietate asupra produsului se transferă clientului la momentul achitării integrale a tuturor sumelor datorate pentru produs.

DREPTUL DE A MODIFICA TERMENII

Firma noastră își rezervă dreptul modificării acestor termini și condiții.
Operațiile comerciale rezultate se vor supune termenilor și condițiilor existente la data comandării produsului. În cazul convenirii unor abateri de la acești termeni și conditii, se face excepție de la regula de mai sus.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Utilizarea site-ului www.killtecsports.ro precum și toate operațiunile comerciale rezultate se vor supune legislației române în vigoare. Orice litigiu rezultat în urma utilizării site-ului nostru va fi supus jurisdicției române.